PrnjavorVijesti

PRNJAVOR-TOMAŠ: IZGRADNJA KRUŽNOG TOKA MOGUĆA DO KRAJA GODINE

0

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je Srni da će izgradnjom kružnog toka na raskrsnici kod zanatskog centra, čija je vrijednost 266.500 KM, biti riješen dugogodišnji problem saobraćajnih gužvi na ulazu u Prnjavor.


Tomaš je naveo da početkom iduće sedmice očekuje da Javno preduzeće “Putevi Republike Srpske” uvede izvođača radova “MG mind” u posao.

“Poučeni ranijim iskustvima, vjerujem da, ako vremenske prilike dozvole, izvođač može i mnogo ranije da izvrši ovu investiciju, od predviđenih 90 radnih dana, odnosno da projekat može biti završen i u ovoj godini” , istakao je Tomaš.

On je naglasio da opština Prnjavor kandiduje ovaj projekat već desetak godina kod Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske“, te da je prije pola godine potpisan sporazum u kojem se lokalna zajednica obavezala da će riješiti imovinsko-pravne odnose, a da će “Putevi Srpske” obezbijediti neophodne dozvole i izabrati izvođača radova.

Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske” Nenad Nešić i direktor preduzeća “MG mind” Radomir Zeljković juče su potpisali ugovor o izgradnji ove kružne raskrsnice na ulazu u Prnjavor.

srna

INICIJATIVA ZA OSNIVANJE KLASTERA ZDRAVSTVENOG I MEDICINSKOG TURIZMA – Među potpisinicima i Banja Kulaši

Previous article

U GRADIŠCI SE ČEKA OKO JEDAN ČAS

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor