PrnjavorVijesti

PRNJAVOR: Spriječiti oštećenja vodovodne mreže tokom izgradnje autoputa

0

Na inicijativu rukovodstva Komunalnog preduzeća “Vodovod” AD Prnjavor, danas je organizovan sastanak sa predstavnicima izvođača radova na dionici autoputa Banjaluka- Doboj, makedonske firme “Granit”, kako bi se spriječilo ošetećenje instalacija tokom radova na ovom velikom projektu. 

reg-autoput

Direktor prnjavorskog  Vodovoda, Dragomir Đurđević kaže da je sastanak organizovan zbog kolizije vodovodne mreže sa trasom autoputa, te da se mogu javiti ozbiljni problemi.

“Sutra će biti potpisan ugovor prema kojem će izvođač radova projektovati sve koridore sa postojećim cjevovodima, ali će se i obavezati da snosi troškove oštećenja instalacija”, kaže Đurđević. Prema njegovim riječima, Vodovod je već imao problema na trasi autoputa, a u ovoj fazi postoji opravdan strah, jer je počela izgradnja preko glavnog potisnog cjevovoda, kojim se grad snabdjeva vodom iz rezerovoara na Ceru.

“Vodovod” Prnjavor je na sastanak, pored izvođača radova pozvao i predstavnike Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i investicije, Komunalnu policije i Stanice policije Prnjavor, dok se Javno preduzeće “Autoputevi RS” nije odazvalo pozivu iz Prnjavora.  prnjavorlive.info 

CIJELOG ŽIVOTA STE BACALI SJEMENKE LUBENICE, a niste ni znali da mogu da vas izlječe od mnogih bolesti! (RECEPT)

Previous article

Zapečeni punjeni krompir

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor