PRNJAVOR-SPORT: USPJEŠAN VIKEND PRNJAVORSKIH SPORTISTA – SVI SLAVILI POBJEDE !

od prnjavorski 0

Svi prnjavorski klubovi koji su nastupali proteklog vikenda,19. i 20.novembra,ostvarili su pobjede,što je učinak kakav već godinama nisu ostvarili.

Rukometaši Sloge gostovali su u Prijedoru gdje su protiv ekipe Prijedor 2,stigli do ubjedljivog trijumfa – 42:24.Dan ranije Prnjavorčani su gostovali u Banjaluci,gdje su protiv sastava Borac 2 remizirali (27:27),u ranije odgođenoj utakmici.

Odbojkašice Ukrine (na slici) do bodova (3:0)  su stigle  u Kotor Varoši,a novi trijumf ostvarili su i košarkaši Mladost-Buldogsa,takođe u borbi za bodove,jer su ,nakon produžetka,savladali u Drvaru tim tamošnjeg drugoligaša Borca.Naredni rival biće im u Prnjavoru  sastav banjalučkog Ušća.

Futsal drugoligaš Obilić pobijedio je kao domaćin Viktoriju iz Ribnika (6:2),a KMF Ljubić ,takođe pred svojim navijačima ,savladao je Jahorinu iz Pala – 5:3.

Sjajnom fudbalskom vikendu doprinijeli su i fudbaleri drugoligaša Ljubića,koji su jesenju sezonu okončali trijumfom u Banjaluci,protiv BSK-a (5:2).Ponovo je blistao kapiten Danko Segić (na slici),koji je postigao četiri gola.

Sava Njegovan,član prnjavorskog kluba,proglašen je za najperspektivnijig mladog sportistu Republike Srepske

Prnjavorskim sportistima za ostvarenja u pretposljednjem novembarskom vikendu, pripadaju samo čestitke i želje da takav učinak ponove.

prnjavorlive.info

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>