PRNJAVOR-SPORT: USPJEH PRNJAVORSKOG TENISERA – PETROVIĆ TREĆI U ZENICI

od prnjavorski 0

 Član prnjavorskog Teniskog kluba „Olimp 2.000“,Dražen Petrović nastavio je seriju dobrih ostvarenja u okviru ovogodišnjeg ciklusa turnira „Tenis Evropa“ za mlađe kategorije.

Na turniru u Zenici,u konkurenciji dublova,zajedno sa Leom Puljićem(na slici Petrović desno),osvojio je veoma dobro treće mjesto.Turnir je odigran u kategoriji igrača do  16  godina starosti ,a uspjeh Petrovića dobija na vrijednosti kada se zna da je tek nedavno navršio 14 godina.Uz to,izložen je dodatnim naporima jer često putuje na treninge u Banjaluku,obzirom da u Prnjavoru ne postoje kvalitetni uslovi za napredovanje.

-Novo iskušenje imaću uskoro na turniru u Mariboru,gdje takođe očekujem nastavak dobre serije i poboljšanje pozicije na listi mladih igrača Evrope,kaže Dražen,kome mnogi stručnjaci koji su ga do sada pratili,predviđaju daljnje napredovanje i blistavu karijeru.

U sportskoj porodici Petrović,Draženov stariji brat Nikola imao je ovog proljeća nekoliko veoma dobrih plasmana na atletskim stazama Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

prnjavorlive.info

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>