PRNJAVOR-SPORT: KMF “Obilić” pravi tim za budućnost

Nakon što su prošle sezone ispali iz Prve lige Republike Srpske na današnjoj sjednici Upravnog odbora Kluba malog fudbala “Obilić” iz Prnjavora, odlučeno je da se uđe u rekonstrukciju tima.

obilic-mali-fudbal-tim-660x381

Za novog trenera izabran je Bojan Simić, a njemu će pomagati Milan Malešević. Trener golmana će biti Mladen Bobar. Predsjednik Upravnog odbora “Obilića”, Milorad Jotić, rekao je za naš portal da je odlučeno da se klub okrene u smjeru mladih snaga, i da se šansa u narednoj drugoligaškoj sezoni da mlađim igračima koji bi činili okosnicu ekipe u budućnosti kluba.

– Upravni odbor kluba je odlučio da upotpunosti podmladi ekipu, i da u narednom periodu šansu da mladim igračima, a sve sa ciljem da naš klub u budućnosti dobije mlade snage za okosnicu ekipe. Klub će da vode mladi ljudi, i mladi igrači, i idemo u smjeru stvaranja tima za budućnost. Zahvaljujući prijateljima kluba, i sponzorima, kao i same uprave, ovi mladi momci će imati punu podršku, i ja se nadam da će to dati prave rezultate u vremenima ispred nas, rekao je za naš portal predsjednik Upravnog odbora kluba, Milorad Jotić.

Podsjećamo, KMF “Obilić” je ispao iz Prve lige RS završivši sezonu na 7. mjestu sa 20 bodova, bodom manje od četiri ekipe koje su imale po 21 bod, a podsjećamo i da su se nakon takvog raspleta žalili, sumnjajući u regularnost takmičenja, no promjena na tabeli nije bilo, pa će oni u narednoj sezoni igrati Drugu ligu Republike Srpske.

futsalbalkan.com