PRNJAVOR: Sanda Krivdić nova predsjednica Aktiva žena OO SDS

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Prnjavor, danas je saopštio da su okončani izbori za Aktiv žena te partije, te da je za novu predsjednicu izabrana prof. Sanda Krivdić. 

“Sanda krivdić je rođena 1976. godine u Banjaluci, po zanimanju je profesor istorije i latinskog jezika, a zaposlena je u Javnoj ustanovi Gimnazija Prnjavor, udata, majka dvije djevojčice”, navodi se u saopštenju.

Ona je izrazila zahvalnost za podršku i  zadovoljstvo što je izabrana za predsjednicu Aktiva žena SDS-a. “Svojim radom ću nastojati da opravdam povjerenje koje mi je ukazano. Nemjera mi je da organizujem aktivnosti ravnopravnog sadržaja i da tom raznovrsnošću motivišem mnoge žene da se uključe u politički život naše lokalne zajednice. Posenobno me raduje činjenica da u ovom Aktivu ima dosta mladih žena, djevojaka, ali i žena sa iskustvom. Prema tome, sigurna sam da će ovaj spoj mladosti i iskustva dati pozitivne rezultate i učiniti ovaj Aktiv žena OO SDS Prnjavor, prepoznatljivim ne samo na nivou lokalne zajednice, već i šire”, navodi se u soapštenju SDS- a Prnjavor.