Prnjavor: Putevi prohodni, problemi sa strujom

od redakcija 0

Svi putevi na području Prnjavora su prohodni, ali se saobraća usporeno i otežano, a prve veće snježne padavine ove godine izazvale su i nestanak struje u većem dijelu opštine.


Srni je u opštini Prnjavor potvrđeno da zimska služba radi u punom kapacitetu od ranih jutarnjih časova, a iz preduzeća “Elektro Prnjavor” potvrđeno je da su sve njihove ekipe na terenu i saniraju kvarove.

Iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i investicije kažu da je preduzeću “Kusić putevi” zaduženom za zimsko održavanje lokalnih puteva, gradskih ulica i pješačkih površina na području opštine Prnjavor izdat nalog za čišćenje svih puteva.

“Preduzeće zaduženo za zimsko održavanje posjeduje dovoljan broj raspoložive mehanizacije, kao i dovoljnu količinu posipnog materijala”, navode iz Odjeljenja.

Na području opštine Prnjavor u zimskom periodu održava se 267 kilometara lokalnih puteva, 38,5 kilometara gradskih ulica i oko 20.000 metara kvadratnih pješačkih staza.

Za čišćenje magistralnih i regionalnih puteva koji prolaze kroz Prnjavor zaduženo je preduzeće “Putevi Republike Srpske”.

Izvor: Srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>