PrnjavorVijesti

PRNJAVOR: Prijem za Eldu Mešić

0

Načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić organizovao je danas prijem za Eldu Mešić, članicu TK „Prnjavor“ koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Grčkoj.

IMG_1494-600x800

„Nastavljamo tradiciju prijema mladih sportista koji su pronijeli slavu Prnjavora. Ovo je i potvrda da je Prnjavor opština sa velikim brojem uspješnih mladih talenata iz raznih oblast, sporta, umjetnosti, kulture i nauke. U proteklom periodu imali smo priliku ugostiti najbolje matematičare, informatičare, karatiste, kao i veoma dobre tenisere, a sada i našu vicešampionku Eldu“, rekao je Gatarić. On je naglasio, da Elda ima odličnog trenera, dobrog poznavaoca ove borilačke vještine i čovjeka koji je stvorio veliki broj izuzetnih sportista.

„Nadamo se da će i u narednom periodu TK „Prnjavor“ na čelu sa Branislavom Njegovanom ostvarivati ovako dobre rezultate, a mi ćemo svakako podržati Eldin odlazak na svjetsko prvenstvo“, rekao je Gatarić. Elda Mešić, članica TK „Prnjavor“ osvojila je drugo mjesto u juniorskoj kategoriji na Evropskom prvenstvu u Solunu koje je održano sredinom aprila mjeseca. „ Nakon što sam pobjedila takmičarku iz Velsa, zatim iz Rusije, u polufinalu sam pobjedila takmičarku iz Ukrajine i na kraju u finalu izgubila od takmičarke iz Slovenije. U novembru putujem u Italiju na Juniorsko prvenstvo svijeta.“, rekla je Mešić.

Prijemu je prisustvovao i Branislav Njegovan, trener TK „Prnjavor“ koji se zahvalio načelniku na prijemu i ukazanom priznanju. „Nadam se da smo opravdali očekivanja sa rezultatom postignutim na prvenstvu. TK „Prnjavor“ ima kontinuitet u ostvarivanju dobrih rezultata na međunarodnim takmičenjima.; rekao je Njegovan.

opština prnjavor

PRNJAVOR: Vatrogasci dobili novo kombi vozilo

Previous article

PRNJAVOR: GATARIĆ I KONDIĆ POTPISALI UGOVOR O IZBORNOM DJELOVANJU

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor