PRNJAVOR: Prijem povodom Dana Republike

od prnjavorski 0

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, čestitao je danas svim građanima Dan Republike, 9. januar, na prijemu koji je organizovan u hotelu “Novi Nacional”.

Prijemu su prisustvovali predstavnici privrednog i političkog života Prnjavora, direktori javnih ustanova i preduzeća i mnogobrojne zvanice i gosti.

“Zadovoljstvo mi je što opština Prnjavor već duži niz godina obilježava 9. januar, Dan Republike Srpske, a i danas smo u prilici da se okupimo u velikom broju i da ljude koji doprinose razvoju naše lokalne zajednice vidimo na jednom mjestu. Uvjeren sam da je godina pred nama  novi iskorak u razvoju  opštine, a posebno bih naglasio da je 626 boraca sa područja opštine ugradilo svoje živote u temelje RS, kojima smo vječno zahvalni” kazao je Tomaš.

Dodao je da jačanjem lokalnih zajednica jačamo i Republiku Srpsku, te iskoristio prijem da svim građanima Prnjavora čestita dan i krsnu slavu RS, Svetog Stefana.

Centralna aktivnost povodom obilježavanja Dana Republike je parastos u hramu na Vučijaku, koji će biti održan sutra, u 10:00 časova./prnjavorlive.info/

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>