PRNJAVOR: Potukli se maloljetnici, jedan izboden nožem

od prnjavorski 0

U tuči dvojice maloljetnika u Prnjavoru jedan je izboden nožem, potvrđeno je iz policije.

Pripadnici Policijske stanice Prnjavor juče su postupili po prijavi da je došlo do sukoba između dva maloljetnika u Ulici Novaka Pivaševića i utvrdili da je jedan od njih povrijeđen, te da mu je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

“Daljim radom, policijski službenici su utvrdili da je petnaestogodišnjak nožem nanio povrede sedamnaestogodišnjaku u predjelu ramena i leđa, čime se sumnjiči da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda”, saopštila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a o svim okolnostima upoznat je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se prema njima postupi u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku i da se obavijeste nadležni organi, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za pomenuto krivično djelo.

ATV

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>