PRNJAVOR: Potpisan ugovor o asfaltiranju pet lokalnih puteva u vrijednosti od 275.000 KM

od prnjavorski 1

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš potpisao je danas sa preduzećem „MG MIND“ Mrkonjić Grad ugovor o asfaltiranju lokalnih i nekategorisanih puteva na području opštine Prnjavor ukupne vrijednosti 275.000 KM.

Načelnik Tomaš je nakon potpisivanja ugovora rekao novinarima da projekat obuhvata pet lokalnih puteva u četiri mjesne zajednice, ukupne dužine preko tri kilometra. „Projektom će biti obuhvaćene mjesne zajednice Donji Galjipovci, Smrtići, Grabik Ilova, kao i dva putna pravca u mjesnoj zajednici Popovići – Kulaši. Ovim aktivnostima nastavljamo da razvijamo našu lokalnu zajednicu i u ruralnim sredinama, što smo i obećali prošle godine, kada smo većinu sredstava uložili u grad“, rekao je Tomaš, te naglasio da će ove godine u svim mjesnim zajednicama biti realizovan bar jedan od prioritetnih projekata.

Rukovodilac Radne jedinice „MG MIND“ u Prnjavoru Mladen Galić istakao je, da će radovi biti izvedeni kvalitetno i po najvišim standardima, te da je rok za izvršetak radova 60 radnih dana. Radovi na asfaltiranju pet lokalnih puteva u četiri prnjavorske mjesne zajednice će početi kroz desetak dana.

Opština Prnjavor

Komentari (1)

  1. A asfaliranje puta u Donjoj Ilovi za koji su mještani prije 9 godina platili sve zemljane radove ali do dan danas ni A od asfalta to je sramota
    SRAM VAS BILO

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>