Uncategorized

PRNJAVOR: Otvoreno novo dječije igralište

0

U Prnjavoru je danas upriličeno otvaranje dječijeg igrališta koje je, u okviru društveno odgovorne akcije “Dobro djelo”, kompanija “M:tel” poklonila ovoj opštini.

Riječ je o projektu koji je kompanija “M:tel” pokrenula s ciljem da pojedinci, udruženja ili organizacije prijave dobro djelo u svom gradu ili opštini, nakon čega je lokalnu zajednicu sa najviše dobrih djela, u ovom slučaju opštinu Prnjavor, kompanija nagradila dječijim igralištem.

Izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije “M:tel” Đorđe Mišić kaže da je ova akcija imala za cilj i da se popularizuju dobrota, humanost, prave vrijednosti i pozitivne tople ljudske priče.

“Ova akcija je u toku prošle godine pokrenula i medije u BiH da više od 1.200 puta posvete svoje vrijeme ovoj temi, a priče o dobrim ljudima sa interaktivne mape našle su mjesto na stranicama štampe i u televizijskim minutama. Izuzetno mi je drago što su ljudi iz opštine Prnjavor i sami motivisali svoje sugrađane da čine dobro, učestvuju u akciji i tako ubjedljivo prestigli ostale opštine u BiH”, istakao je Mišić.

Portparol kompanije Milica Stojaković podsjetila je da su Prnjavorčani u ovoj akciji prijavili 241 dobro djelo, zahvaljujući čemu su pobijedili i ujedno dokazali da je Prnjavor jedan od najhumanijih gradova u BiH.

Načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić istakao je da opština ima strateški cilj da popravi kvalitet, poziciju i položaj najmlađe populacije.

“Smatramo da su djeca naše najveće bogatstvo. Ako budemo imali djecu, imaćemo i budućnost”, poručio je Gatarić.

On je podsjetio da je u toku dogradnja vrtića “Naša radost”, te da će u ovoj godini biti napravljena i nova muzička škola.

“To je sve s ciljem da se djeca obrazuju, da budu sposobna da se uhvate u koštac sa svim izazovima koje postavljaju budućnost i moderno društvo”, rekao je Gatarić. /srna/

Avion hitno preusmjeren u Beograd, eksplozivna naprava nije nađena

Previous article

DANAS U PRNjAVORU -DOBRA DJELA DONIJELA IGRALIŠTE /FOTO/

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.