Prnjavor: Otvoren novi objekat “Elektrodistribucije” od 760.000 KM (FOTO VIDEO)

“Elektrokrajina” je u petak u Prnjavoru otvorila novoizgrađeni objekat “Elektrodistribucije” u koji je dosad uloženo 760.000 KM.

prnjavor-elektrodistribucij

Zgradu su svečano otvorili ministar rada i boračko-invalidske zaštite Milenko Savanović, vršilac dužnosti direktora “Elektroprivrede RS” Željko Kovačević i direktor “Elektrokrajine” Seka Kuzmanović.

Prva faza realizovane investicije vrijedna je oko 760.000 KM, dok se predviđa da će ukupna investicija, koja podrazumijeva potpuno opremanje, spoljašnje uređenje i adaptaciju postojećeg objekta na istoj lokaciji, iznositi 1,3 miliona KM.

Kuzmanovićeva je istakla da je “Elektrokrajina” ove godine realizovala 70 odsto planiranih investicija u distributivnu mrežu, a dosta je uloženo u osavremenjavanje mehanizacije i vozila.

Ona je navela da ovo preduzeće, osim investiranja u opremu i objekte, vodi računa i o svojim radnicima.

“Ovo je jedan vid brige o standardu naših radnika, da mogu da rade u uslovnim prostorijama. Sa druge strane, i naši kupci će biti primljeni na način koji dolikuje ozbiljnom preduzeću”, rekla je Kuzmanovićeva.

Ministar Savanović je rekao da je otvaranje objekta u Prnjavoru pokazatelj da u “Elektrokrajini” postoji menadžment koji dobro radi, ima viziju, ali i podršku institucija RS, prvenstveno Vlade i resornog ministarstva. (Nezavisne novine)