PrnjavorVijesti

PRNJAVOR: Oštra reakcija SNSD-a povodom prodaje opštinskog zemljišta

0

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Prnjavor, u današnjem saopštenju koje su dostavili medijima,  najoštrije osuđuje najnovije malverzacije oko prodaje zemljišta u vlasništvu opštine Prnjavor,a sve u režiji načelnika opštine Prnjavor Siniše Gatarića.

snsd
“Nakon što je odlučio da rasproda sve živo u Prnjavoru i pare potroši za plate svojih stranačkih prijatelja, to mu nije bilo dovoljno nego se uspustio u organizaciju mafijaških licitacija na kojima opština Prnjavor gubi stotine hiljada maraka,a pare ostaju u džepovima Gatarićevih prijatelja.
Pitamo javno načelnika opštine Prnjavor Sinišu Gatarića kako je opštinsko zemljište u centru grada za samo nekoliko dana pojeftinilo za 700.000,00 konvertibilnih maraka i ko je međusobno podijelio te pare. Činjenica da se u prodaju umiješalo javno tužilaštvo i drugi nadležni organi te da pljušte tužbe protiv opštine Prnjavor sa svih strana govori o novoj velikoj aferi načelnika opštine Siniše Gatarića u Prnjavoru”, naovodi se u saopštenju OO SNSD Prnjavor.

Oni su poručili da će danas u skladu sa poslovnikom zatražiti hitno zasjedanje Skupštine opštine Prnjavor, kako tvrde, da bi se zaštitili  interesi građana koji su prema njihovom mišljenju, “ponovo ugroženi od strane ratnih profitera i njihove sluge Siniše Gatarića”. prnjavorski.net

PRNJAVOR: BANJSKA REHABILITACIJA ZA 18 KORISNIKA

Previous article

Naser Orić se vraća u BiH

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor