PRNJAVOR: ODBJEGLI ODBORNICI JOŠ MIRUJU

Trojica odbornika Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Klubu ove stranke u Prnjavoru,Aleksandar Vuković,Veljko Gvozdenović i Goran Zemun stigli su u petak (juče) u skupštinsku salu,ali je Zemun prije početka sjednice obavijestio skupštinsko rukovodstvo da oni neće učestvovati u radu lokalnog parlamenta.

-Odlučili smo da ne učestvujemo na sjednicama Skupštine dok se ne riješi problem na koji predsjedniku stranke i načelniku opštine,Darki Tomašu, ukazujemo već nekoliko mjeseci,rekao je Zemun,napuštajući sa dvojicom kolega skupštinsku salu.

Pukovodstvo stranke spremno je uvijek da razgavara sa svojim odbornicima,rekao je Tomaš i dodao:

-Ovi prebjegli odbornici osnovali su nedavno u Skupštini opštine Klub odbornika „SNSD plus“,što je ,kao neprihvatljivu varijantu ,odbacio i predsjednik stranke Milorad Dodik.Razgovaraću sa odbornicima ali tek nakon što se vrate u naš skupštinski odbornički klub.U protivnom oni su za mene u istoj ravni kao i odbornici drugih,konkurentnih stranaka.

Sjednica održana u petak protekla je u mirnoj atmosferi,a u radu je učestvovalo 25 odbornika. Aktuelna većina,koju predvodi SNSD, nije nijednog trenutka bila ugrožena.

prnjavorlive.info