PRNJAVOR: Nova garnitura odbornika – od 29 samo 11 obnovilo povjerenje građana

od prnjavorski 0

Prema preliminarnim rezultatima lokalnih izbora od 2. oktobra samo 11 odbornika ponovo je dobilo povjerenje građana da sjedi u skupštinskim klupama.

so prnjavor
skupština opština

Među novoizabranim odbornicima u redovima SNSD-a, njih ukupno devet, samo je dvoje obnovilo mandat i to: Goran Zemun i Svjetlana Malić. Novoizabrani su: Željko Simić, Dražen Mikić, Borslav Petrović, Aleksandar Vuković, Nedeljko Živanić, Veljko Gvozdenović i Sanja Trivalić.

U redovima SDS-a takođe samo dvojica odbornika su “preživjela” selekciju birača i to Slaviša Jenjić i Borko Lukanović. Novoizabrani su: Vlado Živković, Milan Petrović, Nataša Vidović, Goran Prodanović, Siniša malešević i Velibor Trivičević.

U NDP-u od tri osvojena mandata, čak dvojica su povratnici u skupštinske klupe, Miro Šikarac i Goran Marić. Novoizabrani odbornik NDP-a je Slaviša Milinčić. DNS predstavljaju Bore Mitrić koji nastavlja mandat i novoizabrani odbornik Mile Šljivić. Ponovo će se u skupštinskim klupama naći Slavko Tubak iz Socijalističke patije, kao i Milorad Kondić i Branko Šikanić, Radikalno za narod i SNS. Novi odbornik je Emsad Puškar iz SDA, kao i Živko Milijaš iz US, dok će nacionalne manjine kao i prošlom mandatu predstavljati Branko Deket.

Još jednom napminjemo, imena odbornika u novom sazivu Skupštine opštine Prnjavor, proizilaze iz neslužbenih i nepotvrđenih izbornih rezultata.

prnjavoski.net

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>