PrnjavorVijesti

Prnjavor: Luckasti klovnovi oduševili mališane

0

Za učenike seoskih škola i dječijih vrtića sa područja opštine Prnjavor, članovi Dramske scene SPKD “Prosvjeta” danas su u Domu kulture  izveli dječiju predstavu “Luckasti klovnovi”, po tekstu Tode Nikoletića, dok je za režiju bila zadužena Brankica Radonjić.

“Predstava je šaljiva i vesela, kako i sam naslov govori, ali je i edukativnog karaktera, pa bih mogli reći da kroz priču o prijateljstvu na jedan neobičan način govori da u jednom cirkusu ima mjesta za dva klovna” kazala je Radonjićeva.

Na samom početku predstave, učenicima se obratio načelnik Odjeljenja za lokalno ekonomski razvoj opštine Prnjavor, Ljubiša Šikarac, poželivši mališanima dobrodošlicu i istakavši da je predstava upriličena povodom proslave Dana opštine Prnjavor, 24, marta.

Klovnovi su na sceni izazvali oduševljenje publike, koja je kroz smijeh i aplauz pratila svaki njihov korak, što i jeste cilj ovih manifestacija.

Sledeće sedmice, 20 i 21 marta, na programu je i predstava “Tinejdžitis” po tekstu i u režiji Brankice Radonjić./prnjavorlive.info/.

Ako ste zaboravni, to znači da ste superinteligentni – a evo kako je to moguće

Previous article

U Tesliću oteli maloljetnika, pretukli i vozali u gepeku

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor