PrenosimoPrnjavor

PRNJAVOR: Koalicija podršava Darka Tomaša

0

Darka Tomaša, kanidadata SNSD za načelnika Prnjavora, podržaće najmanje šest političkih partija, rekao je za „EuroBlic“ Drago Kalabić, predsjednik Opštinskog odbora te partije.

tomasPRNJAVOR: Koalicija podršava Darka Tomaša

On optimizam temelji na zaključcima nedavne sedmice Glavnog odbora SNSD u Gradišci kada je obelodanjena podela kandidata za načelnike u okviru koalicije sa SP i DNS. Kalabić je takođe kazao da su socijalisti obećali podršku Darku Tomašu, kandidatu SNSD za načelnika Prnjavora.

– Dogovor u okviru koalicije SNSD, SP i DNS na nivou RS je postignut i sada više nema nikakvih prepreka da tako bude i na lokalnom nivou u prnjavorskoj opštini. Uostalom, u SP su odugovlačenje dogovora na republičkom nivou navodili kao jedinu rezervu ili eventualnu prepreku da sa nama idu na izbore – naglasio je Kalabić, rekavši da će i DNS podržati Tomaša na izvorima. On je potvrdio da ove činjenice takođe tumači kao „raspakivanje“ sadašnje skupštinske većine koju sa SDS, među ostalima, čine SP i DNS.

– Više nema nikakvih dilema po pitanju zajedničkog delovanja SNSD, DNS i SP na predstojećim lokalnim  izborima – potvrdio je našoj redakciji predsednik prnjavorskog SNSD. U toj partiji uveravaju da će njihov kandidat za načelnika na oktobarskim izborima dobiti podršku šest ili sedam stranaka.

EuroBlic

Postignut dogovor o objavi rezultata popisa stanovništva u BiH

Previous article

PRNJAVOR: Nemilosrdni “Buldogsi” – pobjede u seriji

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prenosimo