PrnjavorVijesti

PRNJAVOR: Još jedan sporazum za podršku SDS-ovog kandidata

0

Predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Prnjavor, Siniša Gatarić, danas je potpisao drugi koalicioni sporazum, kojom obezbjeđuje još širu podršku za budućeg kandidata za načelnika uoči predstojećih lokalnih izbora. 

20160505_121212

Sporazum je u ime Srpske radikalne stranke OO Prnjavor potpisao Božidar Ivanović.

SRS RS i SDS su u protekle tri i po godine činili većinu u opštini Prnjavor, a prema riječima Gatarić riječ je o partiji koja je i programski slična SDS-u. “Riječ je o partiji koje je značajno učestvovala u projektima koje smo realizoali, a tu moram pomenuti smanjivanje duga opštine za osam miliona maraka, da smo uspjeli realizovati  oko 1500 priključaka pitke vode u okviru projekta  Povelič kojim se gotovo 13 godina bavila politika, radil smo zajedno na onom što obje stranke smatraju važnim, a to je mladost i novo pokoljeje, odnosno omladina i školovanje ljudi”, naglasio je Gatarić.  On je pomunuo proširenje vrtića, otvaranje vrtića u Donjoj Ilovi, izgradnju Muzičke škole, obezbjeđivanje investitora i donatora za izgradnju OŠ Branko Ćopić i drugih poslova kojima se ova vlast može pohvaliti. Gatarić je naglasio da je Božidar Ivanović u ovom mandatu bio njegov zamjenik i da su mu bili povjereni brojni zadaci od vodosnabdjevanja do drugih važnih projekata.

Prvi čovjek SRS RS OO Prnjavor, Božidar Ivanović rekao je da je prihvatio poslove oko vodsnabdjevanja jer se tim projektima bavio od 1997.godine i vjerovao je u njihovu realizaciju. “Mnogi su tvrdili da su projekti vodosnabdjevanja u Prnjavoru nemoguća misija, međutim ja sam svoje ideje i programe iznio načelniku Gatariću, tu prije svega mislim na izvorište Kokori i ako se bude pametno postupalo, možemo da riješimo još 20% stanovništva u opštini”, rekao je Ivanović. On smatra da se uz izvorišta Dabrak i Povelić može obezbjediti voda za oko 75% opštine Prnjavor. “Zbog sličnosti programa, višegodišnje saradnje sasvim je logično da potpišemo ovaj sporazum sa SDS-om, dok će konačna podrška uslijediti nakon izbora kandidata za načelnika”, rekao je Ivanović.

Iako nije zvanično saopšteno, kandidat na načelnika ispred SDS-a u Prnjavoru najvjerovatnije biće Siniša Gatarić. On ovu informaciju nije želio da konačno potvrdi, ali smatra da će za desetak dana stranački organi završiti proceduru izbora kandidata.

prnjavorlive.info

 

Isekla je JEZIK kako bi ličila na ZMIJU! Kada vidite šta sve radi s njim neće vam biti dobro (VIDEO)

Previous article

Službenim autom prešao 638 kilometara u Banjaluci za jedan dan!?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor