PrnjavorVijesti

PRNJAVOR: Javni poziv za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za školsku 2016/17. godinu

1
Pozivaju se učenici, studenti, posebno nadarena i talentovana djeca sa područja opštine Prnjavor, da podnesu zahtjeve za dodjelu stipendije za školsku 2016/2017 godinu.
Zahtjevi za dodjelu stipendije podnose se u Šalter sali opštine Prnjavor i dostavljaju se Odjeljenju za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti.
Javni poziv za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za školsku 2016/2017 godinu objavljen je 26.12.2016. godine i traje trideset dana od dana objavljivanja, odnosno do 25.01.2017. godine. Naknadne i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.
Javni poziv sa informacijama o uslovima za ostvarivanje prava za dodjelu stipendije i dokumentaciji koju je potrebno priložiti objavljen je na oglasnim tablama Opštinske uprave opštine Prnjavor, a uslove možete pročitati i ovdje.
Obavještavaju se podnosioci zahtjeva da, pored neophodne dokumentacije, uz zahtjev dostave i fotokopiju tekućeg računa, i to punoljetni na lično ime, a maloljetni na ime zakonskog zastupnika.
Sve ostale informacije mogu se dobiti na telefon broj 051/663-740, lokal 212.
Izvor: opstinaprnjavor.net

Suprug čedomorke iz Zvornika: Moja žena nije mogla da podnese rođenje mrtvog djeteta, zato ga je bacila u rijeku

Previous article

BRUKA U JAVNOM PREVOZU: Izbačen iz autobusa, jer je plaćao kartu sa 10 KM

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Мислио сам да првници у општини Прњавор читају Службени гласник РС, па да ће сами да измјене Одлуку о стипендирању, па онда распишу конкурс они примјењују неуставну одлуку три године. Јавни и приватни факултети су изједначени по закону, а тиме и студенти тих факултета. Уставни суд је Републике Српске је 15.јуна 2015.године донио одлуку број У-35/14 за општину Челинац види линк
    http://www.ustavnisud.org/Odluke.aspx?cat=13&subcat=39&tip=1&lang=cir&odluka=778&odldet=2299&str=2

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor