PRNJAVOR: Grand kafa karavan sutra u Prnjavoru

Prnjavor: Sutra (petak)  Grand kafa priprema jedno iznenađenje za sve svoje vjerne potrošače i ljubitelje najbolje kafe.

Grand kafa komšijski karavan parkirat će se 15. juna ispred Metalexa u ulici Magistralni put bb u periodu od 10:00 do 15:00 sati. Svi oni koji dođu ispred Metalexa moći će uživati u mirisu i ukusu svoje omiljene kafe, ali i ugodnom druženju, igricama i poklonima koje je Grand kafa pripremila za njih.

A upravo ovaj Grand kafa karavan svoje putovanje po gradovima je počeo još u utorak i svakoga dana se parkira na određene destinacije da bi svojim vjernim potrošačima spremio šoljicu najbolje kafe koja se prži, melje i pakuje u proizvodnom pogonu u Glavičicama kod Bijeljine.

Poznato je da ovaj vrhunski domaći brend vodi računa o svojim vjernim potrošačima, pa je i na ovom zanimljivom događaju pod nazivom „Komšijski karavan“ odlučio obradovati ih prigodnim poklonima.

Osim zanimljivih igrica putem kojih ćete moći osvojiti Grand kafa poklone, to ćete moći i učiniti i kupovinom Grand kafe Gold od 500 grama.

Nakon ovoga, Grand kafa karavan će svoj put nastaviti i u druge gradove i parkirati se na još neke destinacije gdje će obradovati svoje vjerne potrošače.

Radio Prnjavor