PrnjavorVijesti

PRNJAVOR: Gatarić žalbom “oborio” rješenje o sukobu interesa

0

Komisija za žalbe Republike Srpske, donijela je rješenje kojim se poništava prvostepena odluka Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti RS, prema kojoj su utvrdili sukob interesa načelniku opštine Prnjavor, Siniši Gatariću.

20150624_172549

Prvostepeno rješenje kojim je utvrđen sukob interesa načelniku opštine Prnjavor, doneseno je sredinom aprila, a postupak je pokrenut na inicijativu jednog od opozicionih političara u opštini Prnjavor.  Gatarić je rješenje o sukobu interesa “oborio” u žalbenom postupku, koji je pokrenuo nakon prvostepene odluke Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa, te je predmet  vraćen na ponovni postupak i rješavanje.

Gatarić je za portal prnjavorski.net rekao  da je obaranje rješenja o njegovom sukobu interesa, potvrda  da je došlo do političkih zloupotreba u ovom slučaju, te da je u pitanju nastavak hajke kojom se želi diskreditovati rukovodstvo opštine Prnjavor na čelu sa načelnikom i po svaku cijenu onemogućiti napredak i razvoj opštine, šaljući negativnu sliku o našoj lokalnoj zajednici potencijalnim ulagačima i investitorima. “Kako sam i očekivao i najavljivao, poništavanje rješenja o sukobu interesa je bila jedino moguća opcija”, kategoričan je Gatarić. prnjavorski.net

 

“KONFERENCIJA BEBA” U PRNJAVORU I JOŠ 24 OPŠTINE I GRADA

Previous article

Portorož: Na bilbordu prikazivali porno film

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor