PRNJAVOR: Evo ko će sve moći da radi 21.novembra

od prnjavorski 0

Opštinska uprava opštine Prnjavor obavještava građane da je, u skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima, 21. novembar, Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH, republički praznik i neradni dan.


U dane praznika u okviru prijavljenog radnog vremena, mogu da rade:

subjekti koji obavljaju djelatnost pružanja medicinskih i apotekarskih usluga (humana, stomatološka i veterinarska medicina i apotekarske službe), subjekti koji obavljaju djelatnost proizvodnje hljeba, peciva i drugih pekarskih proizvoda i njihove prodaje u prodajnom prostoru koji je u sastavu proizvodnog objekta i u vlastitom prodajnom prostoru specijalizovanom za prodaju hljeba, peciva i drugih pekarskih proizvoda, subjekti koji obavljaju djelatnost trgovine na malo motornim gorivima i mazivima – benzinske pumpe, kao i subjekti koji obavljaju djelatnost trgovine na malo cvijećem, uz istovremeno registrovanu trgovinu na malo pogrebnom opremom i dragstori, saopšteno je iz opštinske Administrativne službe Prnjavor.

Pročitajte iz kategorije Prnjavor :

PRNJAVOR: Izložba golubova u Štrpcima- FOTO

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>