PrnjavorVijesti

Prnjavor: Bazeni pretrpani posjetiocima

0

Prvih avgustovskih dana ljeto se konačno predstavlja s visokim temparaturama, koje će, kako najavljuju meteorolozi, trajati veći dio ovog mjeseca.

Tokom minulog vikenda bazeni u Donjoj Ilovi i Kulašima bili su pretrpani posjetiocima željnim osvježenja i odmora u prirodi. Iako je radni dan, bazeni su solidno popunjeni i ovog ponedjeljka,a poslovodstvo Banje Kulaši napravilo je pravi potez stavljajući u funkciju i dječiji bazen, koji je izuzetno posjećen mališanima.

Gosti Kulaša bili su juče i prnjavorski penzioneri. U vlastitoj organizaciji upriličili su druženje, veselje i zajednički ručak, kome je prisustvovalo više od 140 članova Opštinske organizacije penzionera.

Podsjetićemo da je 120 penzionera iz naše opštine provele desetak dana na ljetovanu u Neumu, a nova grupa, u kojoj će biti takođe 120 lica, polazi na morsko ljetovanje 4.septembra. Ponovo će odredište biti jedino bosansko-hercegovačko morsko ljetovalište,a kompletne troškove snose sami korisnici ove vrste odmora.

Nakon mnogo problema sa nestabilnim vremenskim prilikama i čestim padavinama, juče je završena obuka za mlade plivače, koju je pohađalo četrdesetak mladih Prnjavorčana. Organizator višednevne obuke bili su instruktori plivanja iz prnjavorske Škole sporta „Prvi korak“.Mladi su ,kao i prethodnih godina koristili bazene „Vinčić“ i „Plava laguna“,oba u Donjoj Ilovi.

(prnjavorlive.info)

Počela blokada Federacije: Uprkos ultimatumu zahtjev nije usvojen, borci otkrili šta slijedi

Previous article

U Prnjavoru i Sanskom Mostu oduzeti duhan i naočale u vrijednosti od 28.300 KM

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor