Prnjavor: Banja Kulaši počela sa radom

Banja Kulaši od danas je otvorena za pružanje usluga njenim posjetiocima. Dva bazena su u funkciji, dok se smještajni dio kapaciteta detaljno rekonstruoše.

mali-akcionari-banja

Vlasnik banje, Dubravko Zemun (na slici) istakao je da ovaj banjski centar ima veliki potencijal i izrazi nadu da će u budućnosti vratiti svoj stari sjaj.

PANORAMA-1-JUNA-DUBRAVKO-ZEMUN-VLASNIK-BANJE-KULASI-FOTO-B-RADULOVIC-e1433163035394-768x1024

“Planiram da objekte banje renoviram u potpunosti. Za sada se radi na objektima smještajnih kapaciteta, a od septembra ćemo krenuti u renoviranju dijela banjskog centra” istakao je Zemun i dodao da bi kompletan posao renoviranja trebao biti završen do početka  naredne sezone.

U Banji Kulaši zaposlenje je pronašlo dvadesetak radnika, a planirano je i osposobljavanje ambulante u sklopu ovog centra.

Kapacitet smještajnog dijela je pedeset dvokrevetnih soba, kao i apartmanski dio, što će u budućnosti uveliko doprinijeti oživljavanju banjskog turizma na području opštine Prnjavor.

Dubravko Zemun postao je vlasnik Banje Kulaši nakon licitacije održane u decembru 2014.godine, koju je kupio za dva milona maraka. /Radio Prnjavor/

Ad

You might also like

Comments

 • Aco

  Januar 31, 2016

  Mnogo me radujete da je otvori na banja zeleno bi znati kolko kosta dan pun pansijon tri orka i spavanje za jedno osobu

  Replay
 • Aco

  Januar 31, 2016

  Ako moze te da mi posaljem broj hotell kolasi

  Replay

Komentariši