PrnjavorVijesti

Prnjavor: Akcija sakupljanja potpisa za podršku grupi “Pravda za Davida”

0

Danas je u Prnjavoru organizovana akcija prikupljanja potpisa za podršku grupi “PRAVDA ZA DAVIDA”. Prikupljanje potpisa na Trgu Srpskih boraca u Prnjavoru trajalo je do 15 časova i sakupljeno je 400 potpisa.

Glavna organizatorica peticije, Sara Ćerketa studentica PMF-a u Banja Luci, istakla je da se ne osjeća bezbjedno kada izadje na ulicu, te je to jedan od razloga zašto je pokrenula ovu peticiju.

„Organizovali smo ovu peticiju samoinicijativno, bez ikakve političke pozadine. Organizovali smo je da bi podržali Davidove roditelje i grupu koja se bori za pravdu. Nadamo se da će ovo sada izaći do kraja jer svi smo mi nečij David”, izjavila je  Ćerketa.

Grupa „PRAVDA ZA DAVIDA“ broji preko 220 hiljada članova, a neki od članova grupe su i javne ličnosti, a između ostalih Novak Đoković, Jelena Karleuša, braća Trifunović (Sergej i Branislav) i mnogi drugi.

Podsjetimo, u Banja Luci se već 40 dana održavaju mirni protesti na Trgu Krajine, a širom BiH se poslednjih nekoliko dana organizuje potpisivanje peticije, kojom se traži da se utvrdi istina o smrti Davida Dragičevića, mladića koji je nestao u noći između 17. i 18.marta, a čije je tijelo pronađeno 24. marta u rječici Crkveni u Banja Luci.

(portal-udar.net)

Govedarica: Za NDP jedna od dvije važne funkcije u Srpskoj

Previous article

Razbijen mit o masnim naslagama na stomaku

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor