Prnjavor

PRNAJVOR: UHAPŠEN MLADIĆ, pronađena marihuana i pribor za proizvodnju droge

0

PRNJAVOR – Dvadesettrogodišnji B.G. iz Prnjavora uhapšen je nakon što je policija, prilikom pregleda njegovog mercedesa pronašla više pakovanja marihuane.

Nakon toga, Osnovni sud u Prnjavoru je naredio pretres stana koji koristi i tom prilikom su pronađene vage za precizno mjerenje, metalna sjeckalica, medicinske šprice kao i drugi pribor namjenjen na proizvodnju i distribuciju opojne droge.

“Policijski službenici, tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka sa ciljem sprečavanja i sancionisanja inkriminisanih radnji iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, lišili su slobode B.G.(1994) iz Prnjavora. Tokom legitimisanja i pregleda lica, kao i putničkog vozila marke ‘Mercedes’ pronađeno je i privremeno oduzeto više pakovanja sasušene zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Lice B.G. je ispitan na okolnosti izvršenja krivičnog djela “Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga”, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv njega će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka.

nezavisne novine

Podigla ruke i pokazala grudi! Ovaj Viktorijin anđeo bacio Šangaj pod noge! (FOTO)

Previous article

Dodiku prijetili smrću

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor