NovostiRS/BiH

Priznala da je bacila bebu u rijeku

0

Tridesetjednogodišnja Zvorničanka sinoć je ubila svoju tek rođenu bebu. Danas je sve priznala policiji. Kako saznajemo radi se o Suzani Vidaković.

Nakon što se porodila u centu grada bebu je bacila u  Drinu. Kako nezvanično saznajemo  Suzana Vidaković se ranije javila u bolnicu kako bi prekinula trudnoću, ali ljekari su konstatovali da se nalazi u poodmakloj trudnući čiji prekid bi bio koban po bebu i po majku.Kobna je bila i nedjelja u kojoj je majka ubila novorođenče. Jutros se, oko devet časova  javila u bolnicu.

U bolnici nisu željeli komentarisati ovaj slučaj. Potvrdili su nam da su jutros primili ženu i da je na osnovu pregleda utvrđeno da se porodila.

U zvorničkoj policiji upoznati su sa slučajem. Obavili su uviđaj i o svemu obavjestili dežurnog tužioca.Potvrđuju da je žena priznala ubistvo djeteta.

“Po prijavi su postupili policijski službenici Sekotra kriminalsitičke policije CJB Zvornik koji su tom prilikom utvrdili da se lice sa inicijalima S.V. u toku noći 25. na 26.12.2016. u peridou između pola jedan i jedan čas iza ponoći porodila u ulici Svetog Save u Zvorniku nakon čega je novorođenče odnjela do rijeke Drine i isto bacila u Drinu”, rekao je Miljan Bobar, potparol CJB Zvornik.

Iako se porođaj dogodio u centru grada niko od Zvorničana ništa nije čuo. Ali su ostali zatečeni kad su jutros saznali šta se dogodilo.

Nakon što policija obavi svoj dio posla, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljni preuzeće ovaj slučaj. Istraga bi trebalo da pojasni sve detalje ubistva novorođenčeta koje je šokiralo Zvornik.
Izvor: ATV

 

ANONIMNI DOBROTVOR: Uplatio 10 hiljada evra za izgradnju studentskog doma i tražio da se jedna soba zove Nada

Previous article

Za ubistvo Marka Đerića ukupno 35 godina zatvora

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti