Pripadnik EUFOR-a udario policajca u Banjaluci

od prnjavorski 0

20161027190407_394719

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUPa- RS večeras su Posebnom odjeljenju Republičkog tužilaštva predali izvještaj protiv K.T, državljanina Turske, o počinjena dva krivična djela, rečeno je u MUP-u RS.

Lice se tereti da je noćas u Banjaluci počinilo krivično djelo napad na službeno lice prilikom obavljanja službene dužnosti i krivično djelo nanošnje lake tjelesne povrede. Srna saznaje da je riječ o pripadniku EUFOR-a koji je danas oko 00.30 časova, u jednom ugostiteljskom objektu u Karađorđevoj ulici u Banjaluci narušio javni red i mir razbijajući flaše u lokalu, a potom i fizički nasrnuvši na dva konobara. Nakon intervenicije policijskih službenika, pripadnik EUFOR-a je udario šakom u glavu jednog pripadnika policije. K.T. je u vrijeme izvršenja krivičnih djela bio pod dejstvom alkohola, a alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo 1,78 grama po kilogramu alkohola u krvi. Pripadnik EUFOR-a lišen je slobode.

srna-foto ilustracija

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>