Prijedlozi za muškarce: Šta pokloniti damama za 8. mart?

Ukoliko voljenoj ženi ne poklonite ništa za 8. mart, ona vam to neće zamjeriti, jer su joj, kažu istraživanja, važnija konstantna pažnja i ljubav muškarca kojeg vole.

Ako, ipak, želite da joj nešto darujete, statistike mogu da pomognu. Naime, najveći procenat dama voli da dobije cvijeće, i to crvene ruže, a nećete pogriješiti i ako joj kupite bombonjeru sa omiljenim čokoladicama, kozmetiku, garderobu, donji veš.

Muškaraci obično obraduju svoju ljepšu polovinu cvijećem. Istraživanja pokazuju da ženama treba darivati poklone koji odgovaraju njihovim karakterima i zanimanju.

Poslovnoj ženi treba poklanjati praktične stvari i “tehničke sitnice” (ajpod, mobilni telefon, MP3). Domaćice i žene koje su okrenute više porodici nego karijeri, oduševiće se ako dobiju lijepu činiju, komplet šoljica, romantičnu kutiju za nakit… Mlađim damama treba poklanjati “trendi” poklone, a starijim svijećnjake, cvijeće u saksiji ili šal.

Astrolozi tvrde da prilikom odabira poklona treba obratiti pažnju na horoskopski znak.

Žena u znaku Ovna odbradovaće se preparatu za njegu kose, kaišu ili kožnoj tašni, Račica – ružičastom dnevniku sa romantičnom aplikacijom na prvoj strani, dok će dama Bik “pasti” na svilenu posteljinu ili narukvicu sa kristalima.

Za one sa malo dubljim džepom dijamanti su odličan izbor, jer su u jednoj anketi proglašeni “tihom patnjom” najvećeg procenta dama.

Naime, čak 42 odsto žena mašta o tome da joj muškarac pokloni dijamantski prsten ili naušnice.

Uno radio