Pretučen Banjalučanin u naselju Lauš

od prnjavorski 0

Policija traga za nepoznatim licem koje je, u ugostiteljskom objektu u banjalučkom naselju Lauš, fizički napalo jednog Banjalučanina, nakon čega je razbilo vjetrobransko staklo na njegovom automobilu “fiat”.

tuca

Fizički napad dogodio se juče oko pola časa poslije ponoći u Ulici manjačkih ustanika, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Povrijeđeni je odmah prevezen u Službu hitne pomoći u Banjaluka gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji s ciljem identifikovanja i pronalaska počinioca, kao i utvrđivanja svih okolnosti događaja u skladu sa kojim će se izvršiti kvalifikacija djela.

Kriminalistička policija CJB Banjaluka juče je izvršila uviđaj u Ulici talijanskog bataljona Mateoti na mjestu pronalaska vozila”golf dva” koje je ukradeno tokom noći 29. na 30. novembar prošle godine iz dvorišta porodične kuće u mjestu Bukvalek, grad Banjaluka.

Nakon izvršenog uviđaja, vozilo je vraćeno vlasniku, a policijski službenici utvrđuju okolnosti krađe vozila.

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>