Prepoznajete li osumnjičenu za krađu u Banjaluci?

od prnjavorski 0

U krugu Autobuske stanice, u Ulici braće Podgornika u Banjaluci, počinjena je krađa, za koju se sumnjiči zasad nepoznata žena, čije fotografije objavljujemo.

Krađa je počinjena 23. novembra prošle godine u vremenskom periodu od 6.30 do 6.40 časova. “CJB Banjaluka poziva građane koji prepoznaju žensku osobu sa fotografije, a za koju postoje indicije da je izvršila kirađu,  da o svim  korisnim informacijama lično obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122 ili 051/301-209”, rečeno je “Nezavisnim” iz policije.

Iz policije građane pozivaju da pružanjem korisnih informacija ili otkrivanjem identiteta osumnjičene pomognu u rasvjetljavanju krivičnog djela, ali takođe apeluju na građane da ne zloupotrijebe spomenute brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacije.

nezavisne

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>