NovostiRS/BiH

Prepoznajete li osobu sa fotografije? Ukrao novčanik, pa sa bankomata podigao 1.000 KM

0

Policiji u Zenici S.K. iz Zenice je prijavila da joj je 6. devembra u vremenu izmežu 10 sati do 16.30, ukraden novčanik sa ličnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem.

Kako je utvrđeno, nepoznata osoba je istog dana, u 13.53, na bankomatu “Raiffeisen Bank”, koji se nalazi u ulici Bulevar Kralja Tvrtka I, Autobuska stanica Zenica, sa karticom “UniCredit Banke”, vlasništvo osobe V.M., koja se takođe nalazila u ukradenom novčaniku, izvršilo transakciju novca u iznosu od 1.000 KM.

O izvršenom krivičnom delu upoznat je dežurni tužilac Tužilaštva ZDK, koji je ovlastio policijske službenike PU I u Zenici za vršenje uviđajnih i drugih radnji.

Pregledom videosnimka sa nadzorne kamere, postavljene u ulici Bulevar Kralja Tvrtka I u Zenici, utvrđeno je da se na snimku nalazi nepoznata muška osoba, koje u sporno vreme podiže novac sa bankomata i koje se sumnjiči za izvršenje navedenog krivičnog dela.

U cilju rasvetljavanja i dokumentovanja predmetnog krivičnog dela, službenici Odseka kriminalističke policije Policijske uprave I u Zenici su dobili saglasnost dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona za javno objavljivanje fotografije osobe, uzete sa snimka nadzorne kamere, a s ciljem identifikacije izvršioca ovog krivičnog dela.

S tim u vezi, apeluju na građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u identifikaciji osobe sa snimka, da o tome odmah obaveste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili da se obrate neposredno policijskim službenicima na terenu.

Izvor: Avaz.ba

Na koji način štikle prouzrokuju lošiji seks?

Previous article

U vikendici napravio laboratoriju za proizvodnju kanabisa

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti