Preminula djevojka čija je porodica stradala u sudaru s vozom

od prnjavorski 0

Iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske saopšteno je da je preminula osamnaestogodišnja N.Đ, koja je u banjalučku bolnicu primljena u dubokoj komi sa teškom povredom glave i grudnog koša.

“Uprkos maksimalno uloženim naporima medicinskog osoblja, pacijent čiji su inicijali N.Đ, koja je bila u izuzetno teškom zdravstvenom stanju i u dubokoj komi, preminula je sinoć u 21.40 časova”, saopšteno je iz UKC.

U saopštenju se podsjeća da je N.Đ. u nedjelju, 12. marta, primljena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske.

Supružnici Đedovac, Zlatko i Slavica, iz naselja Stanovi, kod Doboja, i njihova sedamnaestogodišnja kćerka smrtno su stradali u sudaru automobila i voza na pružnom prelazu u dobojskom naselju Grabovica, dok je njihova druga kćerka teško povrijeđena.

Na mjestu nesreće stradali su četrdesetšestogodišnja Slavica i pedesetjednogodišnji Zlatko, dok je njihova sedamnaestogodišnja kćerka podlegla povredama u dobojskoj bolnici.

Iz policije su naveli da se nesreća dogodila u 2.55 časova, a da je automobilom marke “pasat” upravljala S.Đ.

(Srna)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>