Premijerka Srbije više ne skriva partnerku: Brnabićka svima pokazala Milicu

od prnjavorski 0

Premijerka Ana Brnabić se ovih dana prvi put zvanično pojavila u javnosti sa svojom partnerkom Milicom Đurđić, i to na otvaranju Muzeja savremene umjetnosti (MSU)!

Nakon što je Kurir nedavno otkrio da je premijerka već osam godina u vezi sa Đurđićevom, koja je doktorka u Kliničkom centru Srbije, zaljubljeni par je odlučio da više uopšte ne skriva svoju ljubav od očiju javnosti. Brnabićka je zato na svečanosti u MSU svima ponosno predstavljala svoju djevojku.

Upoznali je ministri

– One su tokom svečanosti skoro sve vrijeme bile zajedno, a na Aninom licu se prosto vidjelo zadovoljstvo… Premijerka je svoju djevojku Milicu predstavila mnogima iz javnog života, a njih dvije su se posebno ispričale s bivšim ministrom kulture Ivanom Tasovcem. Premijerkina partnerka je imala priliku da porazgovara i sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem, šeficom parlamenta Majom Gojković, ministrom Aleksandrom Antićem – kaže sagovornik Kurira koji je bio na licu mjesta u MSU.

Inače, Brnabićka i Đurđićka svojevremeno su se upoznale u jednom gej klubu u centru prestonice, kada su razmjenile kontakte i počele sve češće da se viđaju. Ubrzo su otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Njihova veza nije bila tajna za rođake i prijatelje, ali otkad je Ana postala predsjednica Vlade, proredile su pojavljivanje u javnosti. Međutim, to se nedavno promijenilo, pa odsad na sve društvene događaje odlaze zajedno. Tako je premijerka nedavno u Istanbul, na Evrobasket 2017, gdje je otišla da bodri naše košarkaše, povela i Milicu, a sve to o trošku građana Srbije.

Spremaju selidbu

Inače  one bi uskoro trebalo da se presele i u državnu vilu na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, a takav luksuz će građane Srbije koštati oko 15.000 evra mjesečno, jer je riječ o ogromnoj nekretnini, pa samim tim i ogromnim računima za komunalije i održavanje. Premijerka je, međutim, tvrdila da to nije njena želja, već da je to potrebno zbog bezbjednosti.

(Kurir.rs)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>