MagazinZanimljivosti

Prelijepa djevojka Ane Brnabić: Plavokosa Milica plijeni i bez trunke šminke (FOTO)

0
Prvo javno pojavljivanje premijerke i njene partnerke Milice Đurđić bilo je na finalnoj utakmici ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u košarci u Istanbulu. Već tada je Milica odmah privukla pažnju svojim zanosnim izgledom

Premijerka Ana Brnabić je počela sve češće da se pojavljuje u javnosti sa devojkom, a kada se odluči za zajednički izlazak, najčešće je reč o kulturnim dešavanjima.

Prvo javno pojavljivanje premijerke i njene partnerke Milice Đurđić bilo je na finalnoj utakmici ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u košarci u Istanbulu. Tada su njih dve bodrile srpsku reprezentaciju iz VIP lože.

Milica je blistala i tom prilikom. Crna haljina upotpunjena crvenim nakitom, bila je pun pogodak!

Foto: Tanjug/Tanja Valic Ana Brnabić i Milica Đurđić

Ono što se o Milici zna je da je lekar i da ima uspešnu karijeru, ali ono što je prosto nemoguće ne primetiti su  lepota, odmerenost i elegancija Anine devojke. Čak je i svim modnim kreatorima Milica zapala za oko, te za njene odevne kombinacije imaju samo reči hvale.

Foto: Facebook/Milica Djurdjic

– Gospođica Milica Đurđić je lepa i negovana žena, koja ostavlja utisak odmerene i svedene estetike, koja joj pristaje i koju pažljivo oplemeni biranim komadima nakita savremenog dizajna.

– U izboru kolorita je smela, ali i pažljiva u kontekstu – manje je više. U odnosu na javno pojavljivanje, poštuje kodeks odevanja za prilike u kojima se pojavljivala, što je takođe uočljivo i pohvalno – rekao je za Alo dizajner i stilista Igor Todorović.

Brnabićeva je nedavno u društvu partnerke prisustvovala otvaranju Muzeja savremene umetnosti, poslednjem izvođenju predstave “Skakavci”, ali i koncertu Beogradske filharmonije.

Modna kreatorka Suzana Perić smatra da se njen “ključ” elegancije krije u odmerenosti.

– Rekla bih da je njen stil u skladu sa čuvenom rečenicom Koko Šanel “Less is more” (Manje je više). Predstavlja osveženje i verujem da će svojom pojavom doneti neki novi trend, koji ide ka personalizaciji umesto robovanja modernim trendovima po svaku cenu – zaključila je modna kreatorka Suzana Perić.

Interesantno je da Milica uvek ima usklađenu frizuru sa garderobom i da je jedna od retkih osoba koja se pojavljuje u javnosti sa minimumom šminke, ali je neosporno da i tada pleni.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Ana Brnabić

Po rečima modnih stručnjaka predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić fura stil Angele Merkel, najmoćnije žene u Evropi. Urbana, prirodna i šik reči su kojima opisuju stil odevanja Brnabićeve.

Sako, pantalone i originalne cipele su njen zaštitni znak, a to se nije promenilo ni kada je imenovana na najmoćniju političku funkciju u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Čola uvodi Sarajlije u Novu godinu

Previous article

PRNJAVOR: Zasađeno oko hiljadu sadnica crnog bora

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin