BalkanNovosti

Predvidjela ubistvo ambasadora, očekuje nas zastrašujuća budućnost

0

Hrvatska proročica Vera Čudina je prije godinu dana najavila događaje koji su se dogodili u Turskoj, kao i one koji su se proteklih mjeseci dešavali u Americi.

Čudina je otkrila tada da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vrijeme ističe predsjedniku Baraku Obami.

Ono zbog čega se svima ledi krv u žilama je njeno proročanstvo u vezi sa Turskom i Vladimirom Putinom. Ona je rekla da se Turskoj loše piše, a da će Vladimir Putin preokrenuti svijet, dok će nove sile biti Kina i Indija.

– Putin je lider sa kecom u rukavu, Turska će propasti u pokušajima da reanimira Osmansko carstvo. EU će naizgled očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mjesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima. EU će se raspasti, dok će Kina kao velesila iznenaditi sve, ne treba potcjenjivati ni Indiju – rekla je tada Čudina.

Hrvatima, ističe ona, prijete mnoga razočarenja:

– Mi smo negdje između, što je najgore. Zasad ne pripadamo nikome i stoga nam slijedi mnogo razočarenja. Hrvatska se nikako se ne smije rasprodati! Mogli bismo se izvući iz krize, no jedini način je da se svi uključimo, a ne samo šačica vladajućih od kojih očekujemo čuda. Kad je o vlasti riječ, imaćemo mnogo problema, podmetanja i neuspješnih dogovora.

 Izvor: Avaz.ba

Banjaluka: Dodik i Bregović u opuštenoj atmosferi

Previous article

Pištoljem pokušao da spreči nadležne da zapečate objekat

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan