Predstavnik Crne Gore šokirao spotom za Evrosong VIDEO

Pjevač Slavko Kalezić predstavljaće ove godine Crnu Goru na izboru za pjesmu Evrovizije, a sada je premijerno predstavio i numeru “Space” kojom će nastupiti u maju u Kijevu.

Kalezić je objavio i spot za ovu pjesmu, koji je izazvao burne reakcije javnosti.

“Mislim da je spot već izašao na zvaničnom kanalu Evrovizije i da već gore mreže. Bez lažne skromnosti mislim da je ovo jedan od najintrigantnijih i najspektakularnijih snimljenih spotova”, rekao je Kalezić na konferenciji za novinare, a prenose “Vijesti”.

Inače, autor pjesme je Momčilo Zeković Zeko, a spot je režirao Dejan Milićević, koji je rekao da Kalezića već vidi kao pobjednika Evrosonga.

Spot za pjesmu “Space” do sada je pregledan nešto više od 100 hiljada puta, i ima skoro 2.500 “dislajkova” i skoro upola manje “lajkova”.

Podsjetimo, Kalezić se prije nekoliko mjeseci u medijima hvalio da je favorit na kladionicama za pobjedu na Evrosongu, iako kvote tada još nisu bile objavljene. Sada su u većini kladionica kvote da će Crna Gora biti pobjednik između 100 i 150, što ih smešta na 41. mjesto, odnosno treće od nazad.

(Blic.rs)