Poznata imena uhapšenih u jutrošnjoj akciji policije

od prnjavorski 0

Sedam osoba je rano jutros uhapšeno u Banjaluci u policijskoj akciji “Arsenal”, usmjerenoj protiv proizvodnje i prodaje droge. Među uhapšenima je i jedan radnik gradske uprave Banjaluka, potvrđeno je ATV-u.

Foto ATV

Kako saznajemo, radi se o službeniku koji radi na naplati parkinga i kontroli parkiranja, a uhapšen je jutros kada je krenuo na posao.

Iz Gradske uprave kažu da nisu još zvanično obaviješteni o hapšenju jednog od svojih radnika, ali da će postupiti u skladu sa zakonom čim dobiju zvanične informacije. Podsjećaju da su u proteklih 10-ak godina bila dva slučaja hapšenja njihovih radnika, i da su oba završila otkazom.

U jutrošnjoj policijskoj akciji hapšeni su Igor Arsenić, Zvjezdan Arsenić, Zoran Ćevriz, Miroslav Miletić, Zoran Tešanović, Milan Milanović i Boran Pejaković , potvrđeno je ATV-u.

Po saznanjima portala Srpskainfo, vođa grupe dilera koji su jutros razbijeni u akciji “Arsenal” je Igor Zarić koji je izbjegao hapšenje i za kojim će biti raspisana potjernica.

Osim Zarića, potjernica će biti raspisana za Slobodanom Stankovićem koji je takođe izbjegao hapšenje.

ATV

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>