MagazinZanimljivosti

Poznata glumica vodi okrutno “Sestrinstvo žigosanih i robova”

0

Na američkim spiskovima okrutnih sekti nalazi se “Sestrinstvo žigosanih i robova”, koje funkcioniše unutar kulta “Neksvim” /NXVIM/, a vođa “žigosanih” je glumica Elison Mek, poznata po ulozi Supermenove prijateljice iz djetinjstva u seriji “Smolvil”.

Organizacija se predstavlja kao “grupa za samopomoć”, piše “Njujork tajms”, koji navodi da se hijerarhija zasniva na odnosu vlasnik-rob.

Žene koje ne dovedu dovoljno robova izvrgnute su izgladnjivanju i fizičkom zlostavljanju.

To sestrinstvo rezervisano je za elitne članice, a bivši portparol grupe Frenk Parlato tvrdi da je Mekova zadužena za regrutovanje novih članova u “sestrinstvo”, koje funkcionše kao kult.

Parlato tvrdi da su žene u “sestrinstvu” žigosane, te da se sve maskira plemenitim ciljevima kao što je “globalno jedinstvo žena u borbi protiv zla”.

Bivše članice tvrde da se “sestrinstvu” mogu pridružiti samo najodanije članice, te da moraju otkriti svoje najprljavije tajne kako bi pokazale bezuslovno povjerenje u kult.

Kasnije se te informacije koriste protiv njih kada pokušaju progovoriti o jezivim ritualima grupe, piše britanski “Dejli mejl”.

Na čelu “Sestrinstva žigosanih i robova” je sam osnivač “Neksvim” grupe Kejt Ranijer, dok mu je Elison Mek “desna ruka”.

Ta glumica, kako svjedoče bivši članovi, ima nekoliko svojih robinja koje su zadužene za regrutaciju novih.

Članice kulta su prisiljene na dijetu koju čini svega 500 do 800 kalorija dnevno, jer Ranijer voli mršave žene i vjeruje da masnoća loše utiče na nivo energije.

Bizarna dinamika grupe nalaže robinjama da moraju odmah odgovoriti na poruke i pozive, a ako same ne regrutuju dovoljno robinja, bivaju kažnjene udarcima.

Fizičku kaznu je u grupu, navodno, uvela upravo Mekova.

Kada je nekoj ženi odobreno za pristupanje kultu, prolazi kroz inicijaciju na kojoj se mora skinuti gola i biti žigosana simbolom koji uključuje inicijale vođe kulta.

Parlato tvrdi da u hijerarhiji postoji i nivo veći od “Sestrinstva žigosanih i robova”, pa žene koje se pokažu u “sestrinstvu” postaju dio Ranijerovog ličnog harema. Na čelu harema je, takođe, Mekova.

Američki i britanski mediji tvrde da je biša članica kulta i India Oksenberg, kćerka glumice Katarine Oksenberg, poznatije po ulozi u seriji “Dinastija”.

Ona tvrdi da su je tamo zlostavljali, a sada je ucjenjuju.

(Srna)

TVK3 PRNJAVOR: PRVA PRIVATNA TELEVIZIJA U SRPSKOJ POČINJE DIGITALNO EMITOVANJE

Previous article

Tajni sastanak Fiskalnog savjeta BiH i MMF-a: Ponovo bez dogovora o akcizama, SDA protiv

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin