BalkanNovosti

Požarevac: Pijani pop na slavi tukao invalida?!

0

Požarevačka policija podnijela je prekršajne prijave protiv sveštenika iz Ostrova Stefana Nešića (37) i njegovog prijatelja Milana Stevanovića (45) jer su u četvrtak istukli Živislava Matića (48) iz Kasidola, invalida i vlasnika restorana “Kristal” u Požarevcu!

20160516103331_369636

Tog dana u “Kristalu” FK Rudar iz Kostolca proslavljao je slavu Svetog Vasilija, a među gostima su bili Milan i otac Stefan. Matić, koji nema desnu ruku, tvrdi da se pop napio, da je galamio, cijepao stolnjake, razbijao čaše i da je polio vodom konobare, a i neke goste koji su sjedili za stolom.

– Nekoliko gostiju je zbog njega ranije napustilo proslavu. Ja sam oko 19 sati izašao na terasu restorana, a za mnom je došao pop Stevan. Pitao sam ga zašto se onako ponašao unutra, a on me je udario pesnicom u glavu. Tad mi je prišao Milan Stevanović, organizator proslave, i njegov brat Dragan, pa su me sva trojica tukli.

Ni sam ne znam koliko puta su me udarili po glavi i tijelu. Spasli su me moji konobari i gosti, pa sam zvao policiju i Hitnu pomoć – priča Živislav i dodaje da su mu u bolnici ušili rane na bradi i lijevom uvetu i sanirali povrede po licu. Policija je protiv oca Stefana i Milana Stevanovića podnijela prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

Nakon što su pregledali snimke obračuna sa sigurnosnih kamera, najavili su da će isto učiniti i protiv Milanovog brata Dragana. Na drugoj strani, Milan tvrdi da je incident izazvao zapravo vlasnik restorana. – U dva navrata je uznemiravao goste, vikao, psovao popa i crkvu. Ja sam ga nakon prvog puta zamolio da se smiri, ali on je malo kasnije ponovo krenuo da vrijeđa. Ja i još neki gosti smo ustali da idemo kući, jer u takvoj atmosferi nismo više htjeli da slavimo – kazao je Milan i dodao da nikakvog fizičkog obračuna nije bilo i da za svoje tvrdnje ima svjedoke.

informer

Mala matura kuca na vrata osnovcima

Previous article

Pandurević: Povlačimo se sa nivoa BiH kada Dodik podnese ostavku

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan