BalkanNovosti

Potraga 30 sati, nema mu ni traga

0

Potraga za nestalim novinarom traje preko 30 sati. Traže ga sve raspoložive jedinice MUP-a, žandarmerija, ronioci, helikopteri, ali od njega ni traga.

Podsjetimo novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao je u noći između srijede i četvrtka. Policija je pronašla parkiran automobil, koji je on koristio, a koji je u vlasništvu njegovog oca, otvorenih vrata i upaljenih svjetala.

Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda odmah upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. Na lice mjesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadlijeću teren u okolini Bele Crkve.

Policija intenzivno rasvjetljava sve okolnosti ovog slučaja, potvrdio je danas u Kruševcu i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. “Svakih 15 minuta me Gašić i Stefanović obavještavaju. Rekao bih da su svi resursi na raspolaganju policiji i BIA-i u Beloj Crkvi. nadam se da će uspjeti da riješe taj slučaj. Više detalja o ovom slučaju ne mogu da iznosim”, rekao je Vučić juče.

Nestali novinar u žižu javnosti dospio je više puta, jer je tokom godina u više navrata govorio da mu prijete smrću zbog tekstova u kojima je pisao o korupciji i zloupotrebama.

Posljednji slučaj na kom je radio bilo je ubistvo Olivera Ivanovića, za koje tvrdi da je bilo plaćeno 40.000 evra.

(Tanjug)

Auto-put čeka izbore u Turskoj

Previous article

SO Prnjavor: Usvojen izvještaj o radu načelnika za 2017. godinu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan