NovostiRS/BiH

PORUKA NAJMLAĐEG POSLANIKA Draško Stanivuković zahvalio glasačima i dao ovo OBEĆANJE

0

Jedan od najaktivnijih banjalučkih gradskih odbornika Draško Stanivuković je, na osnovu do sada prebrojanih glasova, na opštim izborima dobio povjerenje 14.819 glasača.

To je trenutno pojedinačno najveći uspjeh u borbi za Narodnu skupštinu RS, a povodom toga on je, kao budući najmlađi poslanik, poslao poruku.

– Dali ste mi najveću pojedinačnu podršku u čitavoj Republici Srpskoj i to je za mene velika odgovornost, obaveza i motivacija da budem ono što ste vi htjeli, poslanik (poslan od naroda) i da vama služim i radim za interese svih nas – napisao je na svom Fejsbuk nalogu.

Kaže kako njegova odgovornost nije samo prema 15.000 onih koji su ga podržali, nego “prema svakom čovjeku u našoj zemlji, kao i onim koji su otišli i odlaze”.

– Izbori koji nisu donijeli promjene koje želimo su samo mala prepreka koju zajedno moramo preskočiti i nastaviti još jače. Obećavam da vašu podršku neću zloupotrijebiti i znajte da ću biti vaš najaktivniji i najposvećeniji poslanik, jer ste me ovom podrškom i ljubavlju koju mi šaljete zadužili – napisao je Draško, podsjetivši da više nije samo najmlađi odbornik već i najmlađi poslanik.

Telekomi kupuju kablovske kompanije jer je internet „ubio“ mobilnu telefoniju

Previous article

Bejbi bum: Banjaluka dugo nije doživjela ovoliko radosti!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti