Porodica: Ljubiša je dobro, mediji širili dezinformacije

od redakcija 0

Povodom brojnih informacija u vezi sa zdravstvenim stanjem poznatog glumca Ljubiše Samardžića i navoda da se bori za život, oglasila se i porodica glumca koja kaže da su to “uglavnom netačne vijesti”.

“Naš Ljubiša Samardžić je kod kuće, dobro se osjeća i stabilnog je zdravstvenog stanja. S obzirom na godine i okolnosti, nije u prilici da se često pojavljuje u javnosti. U pojedinim medijima pojavile su se brojne, uglavnom netačne informacije u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem”, navedeno je u saopštenju.

Porodica Samardžić izrazila je nadu da će dalje spekulacije o zdravlju glumca prestati i navela da će nastaviti da obavještava javnost u vezi sa Ljubišinim zdravljem.

Pojedini mediji prenijeli su da je početkom decembra prošle godine Samardžić hitno operisan i da je ovih dana njegovo stanje pogoršano i da je kritično.

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>