Pomirili se Adrijana Lima i Marko Jarić

Košarkaš Marko Jarić i topmodel Adrijana Lima, iako su se rastali prije dvije godine, shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugog.

Jaric-Lima

Nakon što je ona provela pola godine u zagrljaju MMA borca umjetničkog imena Big Džo, shvatila je da i dalje voli Jarića.

Bez obzira na to što nijedno od njih dvoje nije željelo da potvrdi gradska šuškanja o pomirenju, Lima je očigledno odlučila da otkrije istinu na neobičan način. Da li namjerno ili slučajno, Adrijana je svima stavila do znanja šta misli o košarkašu sa kojim je nekoliko godina bila u braku. Zapravo, njih dvoje se nikada nisu zvanično razveli, što je očigledno bio dobar znak da njihovoj ljubavi nije kraj. Fotografiju koju je Marko postavio na svoj Instagram profil tokom boravka u San Francisku, ona je prokomentarisala na simpatičan način.

jaric marko

“Zgodan”- napisala je manekenka slučajno ili namjerno, ali je u svakom slučaju na indirektan način potvrdila da su tačni navodi o njihovoj obnovljenoj ljubavi.

Kako su njihovi prijatelji nedavno otkrili, nakon što je Lima ostavila Džoa, sve češće se mogla vidjeti u društvu Jarića i njihovih ćerki Valentine i Sijene. Paparaci su ih čak uslikali u Majamiju kako kao prava porodica uživaju u jednom tržnom centru.

Adrijana i Marko vjenčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine, a vijest o njihovom razvodu se pojavila prije dvije godine. S obzirom na to da je Dan zaljubljenih za osam dana, sasvim je izvjesno da bi godišnjicu mogli da proslave u velikom stilu.

alo