Policijska akcija u Prnjavoru: Bjegunca pronašli zaključanog, pa ga sproveli u zatvor

od prnjavorski 0

Policija je u mjestu Gornji Palačkovci uhapsila Vaskrsija Tošića (55) iz Prnjavora, za kojim je bila raspisana potjernica Suda BiH, a koji je u trenutku hapšenja bio zaključan u jednom stambenom objektu, saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Po saznanjima “Nezavisnih”, Tošić je pronađen u objektu u sklopu Etno sela “Ukrinski raj”, i policajci su, nakon što su ga locirali, morali da provale vrata.

Sud BiH ga traži zbog neovlaštene priozvodnje i prometa droga, ali i krivotvorenja novca, i on je nakon hapšenja sproveden u Kaznano-popravni zavod Banjaluka.

Na upit “Nezavisnih”, Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale osumnjičenog, potvrdila je da je on uhapšen.

Ona je kazala da je o svemu obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te da je V.T. predat KPZ-u Banjaluka.

nezavisne

(Foto: Ilustracija)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>