Poklon bonusi za dopune od 5 do 50 KM

Kompanija “M:tel” pozvala je danas sve korisnike da ne propuste novu akciju poklon bonusa ove kompanije, koja traje do kraja juna.

 

“DopunTelefon-mobilni-smsom `Frend pripejd` računa od pet do 50 KM, kompanija `M:tel` će svoje korisnike obradovati dodatnim novčanim bonusom koji se može iskoristiti za razgovore u `M:tel` mobilnoj mreži i slanje poruka prema svim mrežama u BiH”, saopšteno je iz ove kompanije.

U saopštenju se napominje da svi koji žele iskoristiti ovu akciju treba samo da dopune račun elektronskom dopunom ili dopunom putem fiksnog telefona do 30. juna, a kompanija “M:tel” će za dopune od pet do 19,99 KM dodati bonus od 50 odsto, dok za dopune od 20 KM ili više čak 100 odsto od uplaćenog iznosa.

“Bonus će biti dodijeljen na dodatni bonus račun, a vrijeme u kojem se može on iskoristiti zavisi od visine uplaćene dopune”, navodi se u saopštenju.

Tako za dopune od pet do 9,99 KM bonus vrijedi sedam dana, zatim za dopune od 10 do 19,99 KM bonus vrijedi 14 dana, dok za iznose od 20 do 50 KM dobijeni bonus se može koristiti 30 dana od dana dopune. srna