Pokazala previše: Manekenka se pojavila u potpuno prozirnoj haljini bez grudnjaka

od prnjavorski 0

Supermodel Kendal Džener pojavila se na crvenom tepihu 71. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, a njen izgled doslovno je sve iznenadio. Umesto glamura, lepotica se opredelila za jeftinu verziju haljine koja je, po mišljenju mnogih, otkrila previše.

Jedna od najangažovanijih manekenki Kendal Džener doputovala je u Francusku kako bi prisustvovala jednom od najelitnijih događaju u svetu slavnih.

Specijalno za ovu priliku, dvadesetdvogodišnja lepotica obukla je veoma rizičnu kreaciju – prozirnu mini haljinu koja podseća na mrežu po kojoj svetlucaju zlatne šljokice.

Foto: Getty
Foto: Getty

Ipak one nisu uspele da odvuku pažnju sa manekenkinog donjeg veša koji se provideo, a bradavice su pod svetlima reflektora bile u prvom planu, a danas “krase” gotovo sve tabloidne magazine.

Foto: Getty
Foto: Getty

Iako je Kendal poznata po hrabrom modnom stilu i eksperimentisanju, koje joj njene godine dozvoljavaju, modni stručnjaci nikako nisu mogli da odobre ovaj autfit.

Kan iziskuje glamur, a Dženerova je servirala jeftinu modu koja jednostavno na ovom festivalu nije prihvatljiva.

superzenab02

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>