MagazinZanimljivosti

Pogledajte šta u narednoj godini predviđa britanski vidovnjak

0

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton-Parker, koji je uspješno predvidio Trampovu pobjedu najavio je nesrećne događaje za sljedeću godinu.

Sljedeća godina će biti puna dramatičnih političkih previranja i ekoloških kriza koje će uzrokovati nepredvidivi vremenski uslovi, najavio je Hamilton – Parker.

Predvidio je još i teroristički napad na auto-putu Velikoj Britaniji, revoluciju u Sjevernoj Koreji u kojoj će s vlasti biti svrgnut Kim Džong Un i hemijski napad koji će biti izveden dronom na jedan od evropskih gradova.

Svoja predviđanja o mračnoj budućnosti koja očekuje svijet već za nekoliko mjeseci, ovaj vidovnjak je objavio na blogu, a među manje dramatičnim najavama, našla se i ona da će britanski princ Hari zaprositi svoju djevojku, glumicu, Megan Markl.

U novim vizijama, kako tvrdi, vidio je da će Tramp uspješno izbjeći postupak opoziva, a da će u Evropi doći do jačanja desnice, posebno u Španiji, Italiji i Francuskoj, a što će za posljedice imati velike nerede na ulicama tih država.

No, najcrnje je prognoze dao za ekologiju pa je u 2018. predvidio niz ekoloških katastrofa.
“Ekologija je na vrhu popisa zato što osjećam da će se u 2018. dogoditi dosad neviđeni potresi, vulkanske erupcije i žestoka nevremena2, rekao je.

Najavio je i da će se aktivirati Vezuv zbog čega će stanovnici Napulja morati da se evakuišu, a, prema njegovim predviđanjima, strašan potres će pogoditi i Novi Zeland.

Smrtonosni požari u Kaliforniji, razorne poplave u Kini i Indiji i strašni uragani koji su poharali ove godine Karibe, takođe se nalaze na listi.

Uprkos strašnim prognozama, čovječanstvo će, tvrdi Krejg Hamilton-Parker, dostići viši nivo svijesti.

“Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života”, rekao je vidovnjak.

telegraf.rs

Marko Đurić: Izjava Izetbegovića je skandalozna i šokantna, iz korena menja stvari i odnose

Previous article

Kuglice od sira i krompira servirane sa slaninicom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin