Pogledajte ovu tuču: Dvije žene se automobilima zabijale jedna u drugu

od redakcija 0

Dvije blago rečeno bijesne žene napravile su totalni haos na parkingu ispred jedne trgovine u Los Angelesu i priredile prolaznicima scenu iz akcijskih filmova.

auto

Sve je počelo kada je jedna od njih optužila drugu da joj je presjekla put. Zaustavile su se na obližnjem parkingu i fizičke nasrnule jedan na drugu.

“Mislila sam da mi govori da stanemo na parkiralištu da razmijenimo podatke o osiguranju, no ona me bacila na pod i počela udarati. Vikala je: ‘Presjekla si mi put’, a ja sam joj govorila da mi je žao, ali da nisam”, rekla je za NBC Yaya Shabazz, žena u bijeloj Toyoti RAV4.

“Ležala sam na podu i nisam vjerovala da se to stvarno događa. Da me odrasla žena tuče”, rekla je 33-godišnjakinja koja je iz Atlante išla posjetiti brata u Los Angeles.

Nakon toga, druga žena je izvadila čekić i počela udarati po njenom automobilu. Shabazz je tada sjela u svoj automobil i počelo je demoliranje.

“Nisam htjela nikoga povrijediti, samo sam htjela pobjeći s tog parkinga”, pokušala je objasniti zašto se nekoliko puta zabila u BMW X3 koji je vozila druga žena. Na kraju se zabila i u hidrant.

Iz policije su kasnije rekli da su saznali da se njih dvije poznaju otprije, ali da još uvijek pokušavaju otkriti što je zaista bio razlog ove tučnjave.

Izvor: avaz.ba

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>